Här är Smilla!

I söndags var vi och hälsade på valparna igen. Vilka små charmtroll! Det var också dags att välja valp, vilket båda jag och M fasat lite för - för hur gör man sånt?!

En tik var redan bokad, så vi hade tre små godingar att försöka välja mellan. Alla helt olika rent utseendemässigt, men så fina allihopa på sitt sätt! Och inte hinner man få någon egen uppfattning om deras personligheter under den korta tiden man är där och hälsar på, så vi tog hjälp av uppfödaren. Den helt otecknade tiken var busfröet och den mest energiska. Den ljusa tiken med full teckning var den lugnaste (för att vara en tollare ska tilläggas) och tyckte om att sitta i knä och gosa. Och tiken med den lilla pricken i pannan var nånstan "mittemellan". Men alla var väldigt nyfikna, framåt och sociala!

Det har varit ett jättesvårt beslut, men nu har vi bestämt oss för den sistnämnda! Mamma upp i dagen och lite av en favorit för mig redan från början, utan att jag kan sätta fingret på varför. Och när hon förnöjd lät M klia henne på magen, var han såld också :)

Och så här ser hon ut, vår Smilla, 4 veckor gammal:

Kommentarer