Första natten

Avskedet från Louise och mamma Tysie var lite hjärtskärande och det började med en del tjutande i bilen. Kan också bero på att det var M som körde, jag vet inte riktigt så noga :)
Efter ett litet stopp och en bättre strategi (ligga i baksätet istället för i framsätet), samt byte av chaufför, så blev det direkt bättre och lilla Smilla kunde falla till ro och sova.

Väl hemma i Malmö blev det fullt med nya intryck. Nytt hem, nya omgivningar och nya människor - men Smilla klarade det galant. Riktigt kaxig till och från, för att i nästa stund tycka det var lite läskigt (framör allt bilarna).

Och sen kom natten. M i sängen, I på golvet och Smilla bredvid. Hon knyr lite strax innan hon hittat vart hon ska lägga sig, men sen sover hon sött. Två gånger vaknade hon och då var matte snabbt uppe och gick ut. Allt kissande ute - men dock en liten hög som matte missade, när hon var för sölig med att ta på kläderna. Så i natt ska jag testa morgonrock och flippflopps - måste gå snabbare än mjukisbyxorna och tröjan (Tack för tipset bror! :))

Idag är det fint väder, så vi har varit ute flera vändor. Både kissat och bajsat ute - men några små missar har det dock blivit när matte 1) talade i telefonen och väckte mig = kissnödig och 2) efter maten när matte ÅTERIGEN var för sekig på att klä på sig... bättring!

Men annars är det mest busa och sova som gäller...


Kommentarer