Norrlandsbesök, balkonghäng och misslyckad träning :)

Smilla på sin favoritplats på balkongen. Kollar in läget på gatan.

Besök från Norrland - fikapaus i Bokskogen
Vi ska på valputställning på söndag och det ska bli intressant. Vi kan ingenting om utställning och har inga ambitioner kring det heller, men det ska bli rikigt bra miljöträning och kul att få träffa Louise och Smillas syskon och familjer. Jag tror Smilla kommer att bli "best in show", men inte utställningsmässigt, utan hennes uppvisning i "busa med domaren, leka med alla som finns på plats"etc. Hon har dessutom ett fästingbett i pannan som göra att hon har en liten kal prick på huvudet, vilket ser lite roligt ut :)

Men oavsett ambitionerna på söndag, så kom vi på att vi kanske borde träna henne i att kunna stå någorlunda stilla. Så Martin gjorde ett första försök hemma i köket, vilket gjorde att vi båda vred oss av skratt. Martin hade nämligen tränat "spela död" med Smilla hela dagen, så hennes försök att lista ut vad "stå" betydde blev lite komiskt...

Jag hann nästan filma det hela... Så även om kvaliteten är kass och kameran vriden måsta jag bara lägga ut den. Det som har hänt före klippet går igång är att Smilla har har fått kommandot "Ligg", vilket hon klarar fint, och sedan kommandot "Stå", vilket resulterar i.... .......se själva.


Till Smillas försvar kan tilläggas att hon efter några försök listade ut vad "Stå" betydde (trots husses vekhet att belöna fel beteende). Så det sitter inte direkt klockrent :)

Kommentarer