Valputställning!

Så var det avklarat! Smillas (och vår) första utställning. Men roligast av allt var att få träffa syskonen och Louise! Vi var tre stycken ur kullen på plats: Smilla, syster Nova och brorsan Winston. Så otroligt fina alla tre!!! Winston var först upp i ringen, och han var så snygg att domaren gav honom ett förstapris och ett hederspris, vilket gjorde att han fick tävla om bästa hanen. Där kom han tvåa. Jättefin är han!


Jättefina brorsan Winston!

Sen var det dags för Smilla och Nova att gå in i ringen. Det var fem tikar i den gruppen (4-6 månader) och Smilla skötte sig jättefint och kom på en andra plats med hederspris och jättefint utlåtande från domaren:

"5 månader. Välburet huvud. Vackra ögon. Bra öron. Mycket goda kroppsproportioner. Bra benstomme och bröstkorg. Goda vinklar fram och bak. Bra svans. Bra valppäls. Rör sig mycket bra från sidan och bakifrån. Mycket ostabilt fram. Trevlig temperament."

Så var det sedan dags för syskonklassen, där Smilla, Nova och Winston tävlade som kull. Och där blev det också ett förstapris och ett hederspris. Kommer tyvärr inte ihåg vad som stod på omdömmet, men det var jättefint betyg. Vi kom vidare till finalen, men tyvärr hade inte alla möjlighet att stanna kvar till den, så det får bli en annan gång helt enkelt :)


Smilla står fint för domaren. Jättesöta syster Nova i bakgrunden!

Måste ju också skriva att M skötte sig galant! Han blir numera den som ska åka runt på utställningar med Lillis... eller hur M?! :)

Svårt att få en fin bild på alla tre syskonen på plats, men vi försökte i alla fall:


Smilla, Nova och Winston


Åsså den klassiska rosettbilden. Hederspris i syskonklassen och i 4-6 månadersklassen för vår lilla pärla! Skulle ha varit en trejse rosett också för 2:a priset, men kontanterna räckte inte till. Dålig matte/husse som inte räknat med att det skulle gå så bra :)



Kommentarer