Charmtroll vs troll

Vissa dagar är Smilla ett sånt charmtroll och uppför sig exemplariskt: som igår, när vi var till veterinären för att kolla upp hennes utslag och ögon som rinner. Smilla charmar alla i väntrummet och veterinärerna, genom att vara lyhörd, lugn och mysig.

Men så har hon dagar som idag, då man skäms för hur man lyckats med att (inte) uppfostra henne :)

Vi gick ner till beachplanerna för att heja på polisernas beach-sm. Smilla blev milt uttryckt lite stressad av allt folk, alla bollar och alla som kommer fram och skulle hälsa/busa med henne, så hon blev rätt jobbig. Innan vi gick hem hade hon: stänkt sand på de flesta under hennes frenetiska grävande/rotletande, 'bitit' en polis lite mer än tillåtet-bus-nafs, råffat åt sig en macka som låg i gräset, en strumpa och slickat i sig resterna av en pastasallad. Suck...

Veterinären ja! Smilla har haft irriterade ögon som rinner och några små utslag på bringan som vi ville kolla upp. Utslagen var värmeutslag (kom också under de varma dagarna, och har redan blivit lite bättre). Vi fick ett specialshampoo som hon ska tvättas med var tredje dag i två veckor, så hoppas vi det ser bättre ut. Och ögonen fick vi en salva för, som redan har hjälpt.

Har förresten laddat hem en blogg-app, så många av bilderna och inläggen kommer framöver från min iPhone )

Kommentarer